Inkl. Moms
Boholmsvägen 1-2, Kalmar
Mån-Tors 9-17 Fre 9-16 Lör 10-13
HemBusiness All Inclusive – B.A.I

Business All Inclusive – B.A.I

Ingår i abonnemanget

 

  • Däck för alla årstider – I abonnemanget ingår både sommar- och vinterhjul
  • Försäkring – Vi har troligen branschens bästa försäkringslösning till våra abonnemangskunder. Släpet är helförsäkrat och täcker alla skador på släpet. Inget åldersavdrag och en mycket låg självrisk på 1000 kr exkl moms.
  • Vägassistanstjänst dygnet runt – Om du råkar ut för en olycka, punktering eller att släpet går sönder kommer du att få hjälp av vår vägassistans. Kan inte de hjälpa dig på plats kommer vi att bogsera släpet till en auktoriserad verkstad.
  • Flexibel körsträcka – I abonnemanget ingår fri körsträcka under avtalsperioden
  • Service och underhåll – I abonnemanget ingår schemalagd service och underhåll. Vi meddelar dig när det är dags för service.
  • Normalt slitage – Vid varje schemalagd service passar vi på att byta ut eller reparera slitna delar, så länge det handlar om normalt slitage.
  • Besiktning* – All lagstadgad besiktning ingår i abonnemanget.
  • 5 års Garanti** – Ditt släp har full garanti i 5 år.
  • Byte av släp under avtalstiden*** – Hur ser ditt behov ut om ett par år? Behöver du då ett större släp så kan vi självklart ordna detta under avtalstiden. Du behöver inte stå med två släp eller vänta tills avtalet har gått ut, vi är flexibla!

 

Vad är business all inclusive

Vår omfattande paketlösning fokuserar på låga driftkostnader och inga stillestånd. Detta låter dig fokusera på just det ni är bäst på så tar vi hand om alla era släpbehov.

Ett släp som inte är tillgänglig för arbete orsakar olägenheter, avbrott, oförutsedda kostnader och drabbar i slutändan lönsamheten. Ingångna kundavtal måste uppfyllas och förarnas löner behöver fortfarande betalas. Ett släp som krånglar vid fel tillfälle innebär problem då arbeten måste planeras om, vilket oftast innebär ökade kostnader och uteblivna intäkter.

Vår omfattande paketlösning, Business All Inclusive, fokuserar på att underlätta allt som handlar om dina släp. Med vårt omfattande service- och. assistanspaket minskar vi även risken för oplanerade stillestånd och kostnader. Vi erbjuder troligen marknadens bästa finansieringsupplägg samt försäkringslösning. Med Business All Inclusive vet du exakt vad släpet kostar per månad och slipper otrevliga överraskningar.

Business All Inclusive innebär att du långtidshyr ett släp av oss. Vi tar hand om allt under hela hyresperioden. Vi ser till att det utförs regelbunden service, vi erbjuder troligen marknadens bästa försäkringslösning, vägassistans med bärgning om det mot förmodan skulle inträffa något på vägen. Vi skapar trygghet för dig i vardagen! 

Man kan skriva mycket om denna unika paketlösning, men egentligen är det väldigt enkelt. Vi ser till att du har marknadens bästa släp och vi ser till att släpet rullar problemfritt, från år till år.  Skulle det mot förmodan hända något ute på vägarna så är vi där och hjälper till med vår vägassistans. Business All Inclusive är lätt att budgetera i företaget då priset innehåller ALLT kring ditt släp, inga kostsamma och oplanerade överraskningar.

Du fokuserar på ditt arbete och vi ser till att inget kring dina släp strular så att du kan vara på plats och uppfylla det dina kunder förväntar sig av dig.

* Avgiften för besiktningen ingår, kunden måste dock själv boka och ta fordonet till besiktningen

**2 års fabriksgaranti plus 3 års ytterligare garantiförsäkring*

***Kostnad kan tillkomma beroende på när byte sker, kontakta oss för mer info om detta

X