Om oss

Historik

Gullabo Släpvagnar startades år 2002 av Kurt Christiansen i den lilla byn Gullaboås som ligger mitt i den småländska skogen. Efter att under många år ägnat sig åt sandblästring bestämde Kurt sig för att följa i det danska familje¬företaget, Kongeaa Trailercenters spår och gav sig in i släpvagnsbranschen.

Till en början drevs de båda verksamheterna parallellt med varandra men släpvagnarna tog mer tid i anspråk och till slut lade han ned blästringen för att ägna sig åt släpvagnar på heltid. Sedan dess har antalet lagerförda Släpvagnar stadigt ökat och under 2012 rullade drygt femhundra släpvagnar ut genom grindarna med sina nya ägare.
(Sedan dess har närmare X000 vagnar rullat ut genom grindarna…)

I dag är företaget beläget i Kalmar, där det så sent som under 2013 utvecklats och expanderat med både nya lokaler och en ökad personalstab. Det är fortfarande Kurt som basar här, men till sin hjälp har han numera de båda sönerna Tomas och Jimmy som sköter inköp och försäljning.

Affärsidé

Vår affärsidé är i första hand att erbjuda marknadens bredaste sortiment av såväl släpvagnar som tillbehör till bästa möjliga priser. Men också att vara tillgänglig med vårt kunnande, att snabbt och professionellt ge dig service och goda råd när du behöver det.

Vår målsättning är att skapa en säker och enkel vardag, både för den enskilde hemmafixaren och för den som använder sin släpvagn professionellt.

Vår ambition är att alltid ha minst 300 vagnar i lager för direktleverans.